Eco-home SystemsVoordelen van Thuisbatterijen

Voordelen van Thuisbatterijen

Waarom een thuisbatterij?

Begin nu met besparen

Sla energie op voor wanneer je het het meest nodig hebt
Met een thuisbatterij kun je de energie die je zonnepanelen overdag opwekken, wanneer je meestal niet thuis bent, in de avonduren gebruiken. Hierdoor ben je 60-80% onafhankelijk van het net.

Haal altijd voordeel uit je eigen energie, ook in de toekomst
Dankzij de thuisbatterij kun je altijd gebruik maken van voordeligste energie, namelijk zelf opgewekte zonne-energie. Ook zonder salderingsregeling of tijdens nadelige terugleververgoedingen.

Nóg meer besparen op je stroomkosten
Heb je een dynamisch energiecontract? Dan kun je goedkope stroom van het net opslaan in de thuisbatterij, en gebruiken of verkopen wanneer de prijzen hoog zijn.

Klaar voor de toekomst
Wees voorbereid voor het afschaffen van de salderingsregeling
Zodra de salderingsregeling wordt afgebouwd, wordt het zeer aantrekkelijk om de stroom uit je zonnepanelen op te slaan voor eigen gebruik, gezien deze stroom altijd goedkoper is dan de stroom van het net
Dynamische energie
Verdien geld door je thuisbatterij te combineren met dynamische energie
Door de thuisbatterij te combineren met dynamische energie, Kun je de batterij opladen wanneer stroom goedkoop is en dezelfde stroom gebruiken of verkopen wanneer stroom duur is. Hierdoor maak je altijd gebruik van de goedkoopste stroom

Met het batterijsysteem kan je zowel je eigen geproduceerde energie consumeren als ook het teveel aan opgewekte energie opslaan en later gebruiken. “Eco-home systems” is één van de pioniers op vlak van omvormers en batterij-opslagsystemen. Met onze scherpe visie op het complete plaatje van hernieuwbare energie, willen wij  zo dicht mogelijk bij ‘energie-onafhankelijkheid’ brengen.

 

De thuis batterijen die wij uitkiezen aan de hand van het totale plaatje van het energie pakket kunnen wij deze batterijen zowel AC als Dc koppelen,

     

Waardoor de verschillende energiestromen tegelijk kunnen beheerd worden. Je kan dus tegelijkertijd de batterij gebruiken voor opslag als ook het net en andere apparaten in huis die stroom verbruiken. Hoe mooi kan het zijn verduurzaming in eigen beheer.