Eco-home Systems

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Met zonnepanelen  ( PV-SYSTEEM ) wek je zelf duurzame energie op. Bij ons krijg je persoonlijk advies van specialisten. We sturen altijd eerst een schouwer langs voor technische inspectie en om ook te overleggen wat de wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen heel veel merken leveren maar wij kijken altijd naar de beste oplossing voor uw installatie en het terugverdien model.

Goed voor het milieu, Met zonnepanelen wek je je eigen duurzame stroom op. Je eigen zonnestroom is goedkoper dan stroom van je energiebedrijf.

Slimme investering, Je verdient zonnepanelen terug doordat je direct bespaart op stroomkosten

Onafhankelijk, Je wekt de komende 20-30 jaar je eigen duurzame stroom op. Nederland is een ideaal land voor zonnepanelen: er is voldoende zon en het is niet te warm.

Zonnepanelen kosten en opbrengsten, Met zonnepanelen op je dak bespaar je direct. Je merkt het aan je maandelijkse energierekening daar vallen de stroomkosten geheel of grotendeels weg. Benieuwd hoeveel stroom je met je eigen zonnepanelen kunt opwekken? En wat je kosten en opbrengsten zouden zijn? Onze Zonnepanelen Check berekent dit op basis van:

  • Je dakoppervlak
  • De zoninstraling
  • De hoeveelheid stroom die in je woning wordt verbruikt
  • Aantal personen per huishouden Gemiddeld verbruik per jaar kwh
  • Voor het de juiste bepaling van uw energie-verbruik komen wij graag bij u langs